Su Tesisatçısı

Wiki Article

Aynı şekilde kullanılan araç gereç ve teknikler de gelişmiştir. Temiz su, ilk çağlardan beri insanoğlunun varlığında önemli bir rol oynamıştır. İnsanoğlu temiz su kaynaklarını buldukları yerlere yerleşmiş, kaynaklar kuruyunca veya kirlenince yeni yerler aramıştır. Hindistan‟da İndu Vadisi‟nde yapılan kazılar, 3000–6000 yıl kadar önce burada yaşayan insanların sıhhi tesisat yaptıklarını ortaya koymuştur.

Yapılara ısıtma ve sıhhi tesisat döşenme, bakım onarımlarını yapma yeterlikleri kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen daldır.

Binamızın bodrumundan nereden geldiğini bilinmeyen temiz su birikmektedir suyun duvardan geldiği görünüyor ancak nerden sızdığının tespitini yapabilir misiniz? Ayrıca tamir işlemi de yapıyor musunuz?

1986 yılından itiberen hertürlü sıhhi tesisat kalorifer tesisatı yangın tesisatı doğalgaz vs tüm branşlarında faaliyet göstermekteyim 32 yılın vermiş olduğu tecrübeyle müşterilerimize hizmet vermekteyiz

Kameralı sistemlerle tesisatınızdaki tıkanıklığı kesin bir şekilde tespit ediyor ve özel ekipmanlarımızla tıkanıklığı gideriyoruz.

pis suların akıtılmasının temel öğesi olan hava ve gazın boşaltılması için kaçınılmazdır.

2006 dan beri bu isle ugrasıyorum En Yakın Su Tamircisi genellikle tamirat tadilat ustasiyim isimi severek yapiyorum sitelerin tamirat ve montajlarini yapmaktayim yapamadigim is olursa ben bunu yaparim demiyorum yani bilmedigim is ile vaktimi harcamiyorum

Teknolojik cihazlarımız yardımıyla kaçak durumlarını kırmadan noktasal bir şekilde Sıhhi Tesisatçı tespit edebiliriz. Su kaçakları binalarda meydana gelen arıza durumlarından biridir. Bu gibi durumlardan şüphelenmeniz durumunda alanında yetkin firmalar ile iletişime geçmeniz gerekir.

Silifke'da Tanıdık ve bilindik Su tesisatçı ustamız son derece teknolojik ürünler ile measurement en ekonomik tamir ve bakım hizmeti sunmaktadır. Hazır Ustamızı Hemen Arayarak Sizde hem hesaplı hemde güvenli hizmet alabilirsiniz. 0532 Numaralı Telefondan bizlere ulaşabilirsiniz

Sizler En Yakın Tesisat Ustası de bu konuda güvenilir ve profesyonel bir firmadan Su Tesisatçısı hizmet almak istiyorsanız şirketimizi endişe yaşamadan Tercih edebilirsiniz.

Her nevi su tesisati su arizasi kacak tespiti ve tadilat isleri yapilir petek temizligi kacak tespit taharat muslugu sifon

Akısı Kalorifer adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Uzun yıllar süren tecrüben ve iş deneyimlerim ile su tehsisatı konusunda evinizde dükkanızda olaşacak işlemleri özveri ile sorununu gidermeye gayret ve samimiyetle yapmak için siz değerli müşteriler ile iletişime hazırım Saygılarımla.

Hafta sonlarında da iş yerimiz açıktır. 20 yılı aşkın bir Su Tesisat Ustası süredir Silifke halkına hizmet veren firmamız, garantili hizmet sunmaktadır.

Report this wiki page